Επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στο εξωτερικό σε τρία βήματα

Οδηγός για το Διεθνές Εμπόριο

Ξεκινώντας τη διεθνή επιχειρηματική σας δραστηριότητα, διαβάστε τον "Οδηγό για το Διεθνές Εμπόριο" και βρείτε απλές συμβουλές για να προσεγγίσετε νέες αγορές, να ενημερωθείτε για τους διεθνείς κανονισμούς εμπορίου και να διαχειριστείτε τις αποστολές σας.

Γλωσσάρι Εισαγωγών- Εξαγωγών

Αυτό το γλωσσάρι εξηγεί εκατοντάδες λέξεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Εάν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει AWB ή εάν δεν είστε σίγουρη για τη διαφορά μεταξύ ενός αντιπροσώπου, ενός διανομέα ή ενός πράκτορα, χρησιμοποιήστε το γλωσσάρι!

Διεθνής επικοινωνία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφημίσετε τα προϊόντα σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για τη διεθνοποίησή τους. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διάφορων μεθόδων, και να σχεδιάσετε μια συνεπή επιχειρηματική διαφημιστική στρατηγική

Επαγγελματικά ταξίδια

Οργανώστε τα επαγγελματικά ταξίδια σας: τα βήματα που πρέπει να εκτελέσετε για να προετοιμαστείτε, πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας και πώς να παρακολουθείτε τις εξελίξεις αφού ολοκληρωθεί το κάθε ταξίδι.

Αγορές στο Διαδίκτυο

Τι είναι μια διαδικτυακή αγορά; Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί και ποια οφέλη μπορεί να προσφέρει αυτό το κανάλι πωλήσεων ή προμήθειας στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Διεθνείς Εμπορικοί Όροι (Incoterms®)

Πως επιλέγετε το σωστό Διεθνή Εμπορικό Όρο για ένα συμβόλαιο πώλησης; Χρησιμοποιήστε τον πρακτικό μας οδηγό για να βελτιώσετε την κατανόηση των αρχών που διέπουν του Διεθνείς Εμπορικούς Όρους.

Κατανόηση των τελωνειακών διαδικασιών

Ακολουθήστε τις πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές μας σχετικά με τα βήματα που πρέπει να γίνουν κατά την εξέταση των τελωνειακών διαδικασιών και των εκτελωνισμών, εντός της ΕΕ και διεθνώς.

Περισσότερα φύλλα πληροφοριών εξαγωγών

Return to top